share every moment fotografie

Wie ben ik

Wat leuk dat je mijn website bezoekt. Ik ben Tamara, 43 jaar, woon samen en heb 2 kinderen. Eind 2013 ben ik verhuisd van Twente naar Zeeland. Mijn passie was altijd met kinderen werken (kinderopvang) en dat kan ik nu uiten in fotografie.

Met fotograferen had ik altijd al affiniteit en kocht mijn eerste Canon digitale reflexcamera. De eerste foto’s waren niet zoals ik het graag wilde. Maar na de eerste cursus die ik volgde werden de foto’s die ik toen nam steeds meer te lijken wat ik voor ogen had. Omdat de eerste camera die ik gekocht had eigenlijk al een verouderd type was werd er een nieuwer model aangeschaft met meer mogelijkheden. Hiermee ging ik als een speer met als gevolg diverse cursussen en workshops.

Mensen uit mijn omgeving begonnen mijn “talent” te ontdekken en ik werd al snel gevraagd om hun te komen fotograferen. Alleen maar goed natuurlijk, want zo kon ik goed oefenen! Van het een kwam het ander en ineens stond ik onbekenden te fotograferen. Toen deze mensen de foto’s wilden afnemen van mij vroegen ze naar de prijs. En zo ontstond Share Every Moment Fotografie, waarbij mijn hobby meer bekendheid kreeg.

Ik vind het erg leuk om mensen zo mooi en ontspannen mogelijk te fotograferen. Mijn stijl is dan ook ontspannen en licht.

Omdat ik een hobby fotograaf ben en iedereen de mogelijkheid wil bieden om mooie momenten vast te laten leggen bied ik de shoots tegen een leuke prijs aan. Meer uitleg vind u hier op de site. Meer informatie opvragen kan via het contactformulier.

Ik woon in de Regio Zeeland en kom oorspronkelijk uit het oosten van het land. Mijn werkgebied is vooral Zeeland en Brabant. Vanaf 20 km rondom Vlissingen vraag ik reiskosten vergoeding.

Staat mijn stijl jou aan en ben je geïnteresseerd in een shoot? neem dan contact op via het contactformulier.

Kijk ook eens op mijn social media accounts Facebook en Instagram waar ook nog een heleboel foto’s op staan.

Groetjes, Tamara